Reparatii contacte auto

Reparam orice contact auto blocat Ne deplasam la autoturism, demontam contactul de pe masina, umblam strict la contact, Nu la airbag, Nu la volan, Nu la spira etc.

Luam contactul la noi la magazinul situat pe strada Cuza Voda 68 sector 4 unde acesta va fi reparat de catre personalul nostru calificat.

Contactul va fi reparat prin schimbare piese uzate/stricate cu unele noi iar dupa reparatie contactul va functiona cu aceeasi cheie, Nu aveti nevoie de alte chei, reprogramari si alte costuri suplimentare

In cazul in care volanul este blocat, echipa noastra va debloca volanul si va intreprinde toate reparatiile necesare. Daca este necesar se pot repara si incuietorile de la usi / portbagaj.

Reparatii butuci auto

Daca aveti un butuc la usa auto care se invarte in gol sau este blocat ( daca nu puteti intra in auto va putem ajuta si cu deblocarea de usa )

Daca aveti un butuc defect si ati cumparat un altul acelasi model de la dezmembrari il putem configura dupa cheia de la contact pentru a nu mai fi nevoie de doua chei.

Va asteptam la noi la magazinul situat pe strada Cuza Voda 68, Sector 4, Bucuresti unde acesta va fi demontat de pe masina si reparat, schimbam piesele uzate/stricate cu unele noi, dupa reparatie acesta va functiona cu aceeasi cheie fara a fi nevoie de alta cheie diferita de ceea de la contact.

La cerere putem prelua chei auto prin partenerii nostrii din Arad, Baia Mare, Brasov, Buzau, Cluj, Craiova, Galati, Ploiesti, Iasi, Sibiu, Suceava, Timisoara etc. Va rugam sa ne contactati in prealabil pentru verificarea disponibilitatii preluarii !

Printre cele mai multe comenzi le-am avut pentru contact Opel Astra G, Opel Corsa C, VW Touran, VW Golf 5, Skoda Octavia insa


Lucram cu o gama larga de marci auto, printre care: ABARTH, ALFA ROMEO, ASTON MARTIN, AUDI, AUSTIN, BEDFORD, BENTLEY, BMW, CADILLAC, CATERHAM, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DAEWOO, DAIHATSU, DODGE, FIAT, FORD, GEELY, GREAT WALL, HINO, HUMMER, HYUNDAI, INFINITI, ISUZU, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, LOTUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE,RANGE ROVER, RENAULT, SAAB, SKODA, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI, TATA, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO.

Lucrari: reparatii contacte auto

Va prezentam cateva dintre lucrarile reparatii contacte auto